Strakkebek | Needling
14861
page-template-default,page,page-id-14861,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Needling

Micro needling
Door middel van een microneedling roller wordt de huid als het ware geperforeerd. De werkzame stoffen uit creme’s en maskers die na het rollen gebruikt worden, zullen tot 80% beter opgenomen worden.

 

U kunt thuis rollen met een roller van 0.2 tot 0.5 mm, afhankelijk van het huidprobleem en het gewenste resultaat. U kunt ook een proffesionele needle behandeling in de salon ondergaan.

 

Dit zal meestal plaatsvinden in kuurverband (2 tot 5 behandelingen) en van 0.5 tot 2.0 mm diep gaan. Problemen die opgelost c.q verbetert zullen worden zijn;

 

  • Algehele anti- veroudering/ verstrakking
  • Specifieke rimpels opvullen
  • Vocht en vet wallen rond de ogen afvoeren
  • Litteken verbetering
  • Verminderen grove porien
  • Pigmentatie ophoping verminderen

 

Losse roller vanaf 100.00 Euro

Inclusief een demo thuisneedelen zodat U precies weet wat U wel en niet mag doen. 

Serums vanaf 61.00 Euro

Dermatude
Op een vrijwel pijnloze manier worden in de huid microperforaties gemaakt en wordt een ampul met bijzondere werkzame stoffen (bv anti verouderend, cel vernieuwend, vochtbindend of/ en pigmentremmend) ingewerkt. De huid gaat zich herstellen en collageen en elastine worden geproduceerd . De huid wordt steviger  , meer elastisch en poriën worden zichtbaar fijner. Kortom , de algehele conditie wordt enorm verbetert; de biologische klok wordt op een 100% natuurlijke manier terug gedraaid , met een frissere en jongere uitstraling als resultaat.  Ook de huid van de neus en de huid rond de ogen worden behandelt.

 

Behandeling gezicht 125.00 euro
Behandeling gezicht, hals en decollete 150.00 euro
Een kuur is het meest ideale en voordeligste;
7 behandelingen inclusief een serum en een verzorgingscreme 999.00 euro