Strakkebek | Merken
14886
page-template-default,page,page-id-14886,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Merken

Dermatude

HOE WERKT META THERAPY? Met Meta Therapy worden op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt. Het herstelmechanisme van de huid treedt hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. Deze zelfherstellende eigenschap van de huid is een 100% natuurlijke vorm van huidvernieuwing van binnenuit.

 

HET RESULTAAT? Uw huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert. Wat uw huid in de loop der jaren heeft verloren, wordt met Meta Therapy opnieuw geactiveerd. De biologische klok wordt op een 100% natuurlijke manier terug gedraaid, met een frissere en jongere uitstraling als resultaat.

 

www.dermatude.com

 

Delilah

In een wereld waar veel merken om aandacht schreeuwen onderscheidt het make-up merk Delilah zich door te fluisteren. Het Britse merk is ontstaan uit een gezamenlijke passie voor make-up en de wil om vrouwen van alle leeftijden te helpen er mooier uit te zien en zich mooi te voelen. Delilah betekent verleidelijk, maar is ook de naam van een zachtroze roossoort, een onvervalst Brits schoonheidsicoon. De combinatie van tin en kroongoud, een rozige goudsoort, lopen als een rode draad door de hele collectie en roepen een moderne, maar typisch Engelse associatie van luxe en schoonheid op.

 


 

Hydropeptide

Bent U op zoek naar een huidverzorgingsmerk met een onmiddelijk “wauweffect”… Dan is de hydropeptide lijn echt iets voor U!

Op basis van de nieuwste technologieën en dankzij het gebruik van meer dan 60 verschillende soorten peptiden, groeifactoren, stamcellen, vitaminen, mineralen en antioxidantenn is deze award- winning huidverzorgingslijn echt het neusje van de zalm. Een heerlijke compacte lijn voor thuisgebruik en mooie behandelingen met spectaculaire resultaten.

www.hydropeptide.nl

 

Marc Inbane

De natural tanning spray van MARC INBANE® kun je heel eenvoudig zelf aanbrengen en zorgt voor een gezonde, natuurlijk egaal gebruinde huid. Het product is verrijkt met plantaardige, voedende en authentieke ingrediënten waaronder Aloë Vera en Ginkgo. De natural tanning spray is ontwikkeld voor frequent gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig.

 

 

Medik 8

Medik8 heeft zich toegewijd tot het produceren van de hoogst mogelijke kwaliteit huidverzorgingsproducten met de beste ingrediënten in de juiste sterktes en met bewezen resultaat. Medik8 heeft huidverzorgingslijnen op maat voor het oplossen van specifieke huidproblemen.

 

Medik8 wordt uitsluitend geadviseerd en verkocht door professionals zoals dermatologen, huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten en gecertificeerde Spa & Wellnessbedrijven.

 

Medik8 staat voor productontwikkeling en onderzoek met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging en het verder ontwikkelen van formules.

 

Valmont

Al meer dan 25 jaar helpt Valmont vrouwen en mannen de zichtbare tekenen van het ouder worden te bestrijden. Als erfgenaam van de traditionele Zwitserse geneeskunde haalt Valmont het beste uit de Zwitserse natuur en combineert deze met de laatste ontwikkelingen op het gebied van cellulaire cosmetica. Valmont formuleert uiterst luxueuze anti-ageing cosmetica met zichtbare resultaten en langdurige werkzaamheid. Zij hebben zich omringd met de beste experts en een buitengewone verfijnde anti-ageing productlijn gecreëerd om de schoonheid van vrouwen en mannen te behouden.

www.valmont.com